Телеканал ICTV розпочав інформаційну кампанію з дискредитації Міністерства енергетики з використанням маніпуляцій та фейків.

Про це повідомив екс-голова НКРЕКП Дмитро Вовк.

"Телеканал ICTV заздрить рейтингам "1+1", а тому бере на озброєння використання фейків? Чи може "меценат" і власник ICTV таким чином висловлює обурення, що вони не можуть купувати електроенергію "Енергоатому", бо інші готові купувати дорожче?»,- прокоментував Вовк сюжет телеканалу від 18 листопада, присвячений критиці Міністерства енергетики.

Сам сюжет був напередодні спростований прес-службою Міністерства, яка вказала на брехливі звинувачення замовного характеру, використання журналістами телеканалу.

Після цього фактично дослівно вже офіційно спростовані тези телеканалу продублювали ряд народних депутатів, серед яких член фракції "Слуга народу" Олег Семінський.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше за словами Вовка, телеканал ICTV разом з» 1+1 «надавали основну медіа-підтримку штучно створеному міфу "Роттердам+".