Президент України Володимир Зеленський оголосив про своє одужання від Covid-19 і повертається до обов'язків президента у звичайному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Радісною новиною український лідер на своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram.

Зеленський, фото скріншот
Зеленський, фото скріншот

"У мене, нарешті, негативний результат тесту на коронавірус.
Маємо розуміти нові ризики і максимально себе берегти. Як і розуміти, що обов’язковими зараз є медичні маски, самоізоляція, соціальна дистанція, збалансовані вітамінні програми, спортивний режим. Усе це вкрай важливо, і все це разом дає нам надію. Так чи інакше, відсьогодні я вже на роботі. День буде насиченим, але я дуже радий зануритися в роботу у звичайному режимі", - зазначив президент України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також український лідер побажав українцям берегти себе, а судячи із заднього фону на відео, Зеленський вже весь у роботі і прийшов у Офіс президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, поки Зеленський у Феофанії: помічник президента Єрмак приніс радісну звістку.

Як повідомляв Знай.uа, далеко не ″суперлегка" форма: в ОП розповіли про covid-19 у Зеленського. В Офісі президента розповіли, чому все-таки було вирішено госпіталізувати Зеленського і помістити його в "Феофанію".

Знай.uа писав, Ігор Лесєв "пройшовся" по відео від Володимира Зеленського: "З палати № 6 шле привітики".