Колишній глава офісу президента Андрій Богдан дав велике інтерв'ю Ксенії Собчак. Вони обговорили багато тем, у тому числі Володимира Зеленського, Путіна, звільнення і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

Інтерв'ю Ксенія Собчак та Андрій Богдан знімали на початку листопада в Стамбулі. Колишній глава офісу президента заявив, що в ході бесіди не буде нічого поганого говорити про Зеленського, тому що це інтерв'ю російському журналісту, а РФ для нього країна-агресор.

Богдан розповів, що відбувається на Донбасі.

"У мене там багато друзів. Там дуже погано людям, вони вже добиті до такого стану, що їм вже все одно: Україна, Росія, Казахстан, просто приберіть війну. Просто дайте нормально жити, щоб були якісь цивілізовані правила", - каже Богдан.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Колишній глава ОП закликав Путіна піти на поступки у війні на Донбасі.

"хочеться, щоб ця війна закінчилася перемогою: нехай не військовою, а дипломатичною - це було б взагалі ідеально. З іншого боку - чому Росія не хоче зробити крок? Зробіть крок назад. У чому проблема? Навіщо вам Донецьк і Луганськ? ",- сказав Богдан.

Він через камеру звернувся до президента РФ Путіна.

" будь ласка, Володимир Володимирович, зробіть крок назад. Дивіться, з точки зору всього світу, всіх людей, це буде вчинок сильного. Це буде якраз перемога", - каже Богдан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній "шептун" Зеленського Андрій Богдан випив у компанії Саакашвілі.

Як повідомляв Знай. ua, екс-голова ВП Богдан нагадав про себе, зачепивши хворого Разумкова.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заметушилися через гучні заяви Богдана.