Український підприємець і відеоблогер, а також політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував результати виборів мера у Львові, де перше місце посів колишній Андрій Садовий.

Також він згадав і п'ятого президента Петра Порошенка, який став главою України тільки у Львові, а зараз продовжує намагатися повернути собі колишню владу.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Це було не змагання двох людей, наприклад, чинний мер Львова Садовий та його опонент Синютка. Синютка - це людина Порошенка, він був заступником у Садового, і Порошенко побажав зробити його мером Львова. Що таке Львів для Порошенка? Це єдине місто, в якому Порошенко переміг на виборах президента", - підкреслив відеоблогер.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На його думку, Петро Порошено "є абсолютним злом, це людина, яка заради влади готова поховати все, що завгодно". Корнак також розповів, що екс-президент має статки у розмірі близько 10 мільярдів доларів.

Читайте Знай в Google News!

"Він награбував стільки, що йому не витратити за своє життя. Здавалося б все, життя вдалося, все в порядку, у нього все добре. Але ось ці імперські амбіції, влада, шанування, цілуй руку ... він спить і бачить стати сьомим президентом", - підкреслив підприємець.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Він розповів, що у Львові Андрій Садовий набрав 68% на виборах мера, а для Порошенка це був останній шанс самоствердитися. За його словами, Львів є одним з кількох успішних українських міст, Садовий - "європейський мер".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Все зміниться, ми виберемо собі людину, яка подумає про нас з вами і захоче потрапити в історію. Не вляпатися в га*но, як попередні президенти, я вважаю, що кожен з них повинен сидіти у в'язниці за свої злочини", - зазначив відеоблогер Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів про те, як страждає малий і середній бізнес в карантині.

Як повідомляв портал " Знай.ua", відеоблогер і аналітик Сергій Корнак розповів, як під ВРУ пройшов мітинг підприємців.

Також "Знай.ua" писав, що економіст Юрій Атаманюк пояснив, чи введуть в Україні повний локдаун.