Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко пропонує ввести двотижневий локдаун та відмовитися від масових заходів на новорічні свята.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Він зазначив, що краще прогнозований локдаун, ніж тривала невизначеність. Тому я пропонував би, по-перше, запланувати двотижневий локдаун, прив'язаний до новорічних свят… А, по-друге, відмовитися на Різдво та Новий рік від масових заходів і зустріти свята в режимі онлайн, наприклад у Zoom. Принаймні, буде що згадати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ситуація має бути прогнозованою. Українці мають заздалегідь знати, що їм очікувати. Розтягнута у часі "червона зона" не може бути безкінечною, через негативний вплив на економіку", - зауважує міністр.

Водночас міністр наголошує, що останніми днями добова кількість інфікованих коронавірусом знизилася, але подальша ситуація має бути прогнозованою.

За словами Ткаченка, Кабінет міністрів має допомогти всім, хто "фінансово потерпає в умовах безробіття".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кисень для тата: волонтерка показала проблеми, пов'язані з госпіталізацією хворих.

Як повідомляв Знай. ua, глава МОЗ Степанов показав українцям, що діється в лікарнях.

Також Знай. ua писав, що батько помер, віддавши свій кисень хворому на Covid-19 сину: "Просто гестапо".