Відеоблогер і український підприємець, а також політичний аналітик Сергій Корнак прокоментував слова Володимира Зеленського, який сказав, що поборов коронавірус. На думку блогера, Зеленський нібито збрехав, оскільки рівно через 2 тижні заявив, що він одужав.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Президент захворів 9 числа, оголосив про свою хворобу і рівно через 14 днів, 23 числа, він оголошує, що він здоровий. Мене обурює рівень цинізму, брехні. 14 днів-це коли вірус підтверджується у людини, захворів він чи ні, це активація, захворів ти вірусом чи ні. Але ніяк ці 14 днів - це термін одужання", - розповів Сергій Корнак.

Тому відеоблогер вважає, що український президент Володимир Зеленський не хворів, це все "брехня, маніпуляція". Він підкреслив, що він був щасливим і радісним, але не розуміє, навіщо Зеленський був у Феофанії, якщо у нього нібито безсимптомно протікала хвороба.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Президент не хворів коронавірусом, нам збрехали, нас обдурили. Для чого йому треба було? Президент втратив обличчя, коли його законопроект, який він подав у Раду, просто проігнорували, на нього наплювали. У комітет подали законопроект Разумкова і Дубинського, система з Конституційним Судом повисла", - пояснив підприємець.

Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube

За словами Корнака, президенту нібито потрібно було зробити якийсь жест і відвернути увагу, тому придумали, що Зеленський захворів. Також він згадав і те, що Оксану Маркарову призначають на посаду посла України в США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Треба призначати Маркарову, щоб поліпшити відносини з США. Ви розумієте ступінь цинізму? Це неймовірний зашквар. Маркарова довгі роки співпрацювала з МВФ, тобто, їй буде легше умовити МВФ дати нам кредит. Такого сплеску подій я не очікував, це вже зашквар, 95-й Квартал, все по приколу", - підкреслив підприємець Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів про те, як у Львові пройшли вибори мера і що вони означали для Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак розповів про те, як у Грузії борються з пандемією коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак розповів, чому президент Володимир Зеленський лікується не вдома, а в лікарні.