Президент України Володимир Зеленський вже одужав від коронавірусу і повернувся до роботи. Під час лікування у клініці "Феофанія" глава держави теж працював, але дистанційно.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Зеленський розмістив нове відео у своєму Інстаграмі, в якому розповів про свій стан. За його словами, він повністю здоровий і готовий повернутися до роботи у звичному режимі.

Володимир Зеленський, фото: instagram.com/zelenskiy_official
Володимир Зеленський, фото: instagram.com/zelenskiy_official

"Радий повернутися до роботи у звичному режимі. Радий побачити дружину та дітей не через екран телефона, а нарешті обійняти їх і розцілувати. Радий долучитися до команди з 287 тисяч співгромадян, які перемогли COVID-19. Радий з усіма українцями продовжувати будувати нову державу. Доки новинарі мовчать про хороше, бо впадуть рейтинги, і продають вам жахіття, зраду та ненависть, я розкажу про важливі здобутки й перемоги, яких ми досягли разом. Без посередників. Без маніпуляцій. Але з антитілами – проти COVID-19 та проти брехні.", - написав Зеленський. Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зеленський зазначив, що для щастя людині потрібно всього 4 слова, які можуть бути для кожного різними. Це, за словами президента, як приклад, можуть бути "Коханий, ти станеш татом" чи "Ти вдруге станеш татом", "Наші полонені повертаються додому", "Лікарям виплачено всі надбавки", "На Донбасі немає втрат" тощо.

Нагадаємо, Володимир Зеленський повідомив про інфікування коронавірусом 9 листопада. Він лікувався у клініці "Феофанія". Того ж дня захворів на Covid-19 і глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.