Про це написав народний депутат Сергій Магера на своїй сторінці в Facebook.

"Я не бачу жодних ініціатив, пропозицій, проектів і стратегій щодо реальної підтримки людей і бізнесу в умовах карантину і пандемії. Не пропонується ніяких компенсаторів. Нікого не цікавить, що бізнес несе колосальні збитки. Ніхто не поспішає йому на допомогу", - написав Магера.

За його словами, Міністерство економіки повністю відсторонилося від процесів, що відбуваються, надавши бізнесу самостійно шукати можливості для виживання під час коронакризису.

"Економічний блок уряду в боротьбі з пандемій не помітний від слова взагалі. Як наслідок-найневдаліший міністр у чинному Кабміні - це однозначно Петрашко", - зазначив Магера.

Раніше народний депутат фракції "Батьківщина" Валентин Наливайченко заявив, що за 8 місяців міністр економіки Ігор Петрашко не зробив жодного кроку, щоб допомогти українцям вижити під час карантину, і назвав його найбільш провальним міністром економіки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У свою чергу політолог Кирило Сазонов вважає, що міністр економіки Петрашко повністю провалив роботу з підтримки малого і середнього бізнесу, і його потрібно міняти.

Раніше група народних депутатів заявила, що за час, що Петрашко перебуває на посаді глави економічного відомства, основні показники економіки істотно погіршилися, нові робочі місця створювалися катастрофічно низькими темпами, а рівень безробіття виріс. Тому у Верховній Раді зареєстрували постанову про зняття Петрашка з посади через незадовільну роботу.