Російська телеведуча Ольга Скабєєва веде програму "60 хвилин" на одному з головних російських телеканалів. Вона прославилася завдяки хамській поведінці в кадрі і пропагандистською позицією в своїх ефірах. За це в народі її прозвали "зливним бачком".

Читайте Знай в Google News!

Ольга народилася в провінційному місті Волзький Волгоградської області. Саме там і почала її кар'єра журналіста, а стрибок стався після заміжжя за Євгеном Поповим.

Безпринципна ведуча з єхидною посмішкою на обличчі здобула популярність під час гострої стадії конфлікту між Україною і Росією. Вона веде цілеспрямовану антиукраїнську пропаганду.

На просторах YouTube велику популярність набрали ролики під назвою "зливний бачок Скабеевой".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У своїй непрофесійній манері, наприклад, вона зробила спробу зірвати прямий ефір українського телеканалу "Прямий" і отримала гідну відповідь.

У мережі її вважають недалекою і нахабною, непрофесійною журналісткою. Люди вважають, що її цільова аудиторія – пенсіонери, яким легко вселити свою точку зору.

"досить посередня журналістка, з гарненькою пикою, що опинилася в потрібний час в потрібному місці! Принципів немає, переконань немає, "себе" немає, а є замовлення і, отже, великі гроші за його виконання!", "Цей зливний бачок знаходить в одному периметрі санвузла з іншими аксесуарами)). Тому, якраз тут все логічно)", "вона схожа на поліцая в німецькому контракційному таборі", " закрийте вже цей перший канал! По-перше, його ніхто не дивиться, крім пенсіонерів... по-друге, одна брехня; по-третє, тільки проплачені «шоу» для дебілів...", "Зливний бочок як на свою бабусю схожа.",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кравчук розповів Скабєєвій про Зеленського та імпотенцію у 35 років.

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали, як Копатич з " ДНР " риє траншею до позицій ЗСУ.

Також Знай. ua писав, що 50 Відтінків Путіна, росіяни побачили президента з батогом і не стрималися.