Український парламент у суботу, 28 листопада, проведе велику нараду всіх голів фракцій. На "велику розмову" прийдуть глава Кабміну Денис Шмигаль, глава офісу президента Андрій Єрмак та його заступники.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі нардепа "Голосу" Ярослава Железняка.

Денис Шмигаль, фото: Unian
Денис Шмигаль, фото: Unian

За його словами, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков скликав нараду на 11:00.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зустріч офлайн, але наша президія Ради, хто ще з коронавірусом, - на онлайн включенні. Склад Серйозний. Востаннє такий збір пам'ятаю, як тільки ввели карантин", - розповів Железняк.

Верховна Рада, фото: кадр з відео
Верховна Рада, фото: кадр з відео

За його словами, на нараді обговорять роботу Ради в грудні. Серед основних питань розглянуть бюджет на 2021 рік, законопроєкти щодо "конституційної кризи", про підтримку бізнесу та відстрочку РРО та про призначення голови НАБУ.

Варто також нагадати нашим читачам, що Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні затвердив проєкт бюджету на 2021 рік до другого читання. Доходи пропонують збільшити порівняно з першим читанням на 20 938,5 млн грн. Текст проєкту документа (№4000) оприлюднено на сайті Верховної Ради.

Кабмін також хоче отримати від приватизації державного майна в 2021 році 12 млрд грн. У порівнянні з першим читанням план збільшено в два рази (з 6 млрд грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, бюджет на 2021 рік: якими будуть зарплати, ціни та державний борг України.

Як повідомляв Знай.uа, Кабмін повинен залучити кредити для виконання зобов'язань перед інвесторами зеленої енергетики.

Знай.uа писав, в Україні "виловлюватимуть" євробляхерів: можуть заарештувати майно.