Олег Семінський - одружений народний депутат від Партії "Слуга народу", якого спіймали на листуванні зі своєю коханкою під час засідання Верховної Ради України.

Відео інтимного листування, яке чоловік намагався приховати аркушем паперу (звернення депутата Скороход в "Енергоатом", виявилося в розпорядженні видання tk.media.

Читайте Знай в Google News!

Олег Семінський листувався з дівчиною, яка підписана у нього в контактах як "Черк Нат Сівер". Однак за цим номером телефону в Telegram знаходить контакт Катерини Демченко. Вона працює в компанії його дружини і є помічницею народного депутата. Також наголошується, що заголовне фото Демченко в соціальній мережі Facebook, Telegram і під ім'ям "Черк Нат Сівер" в телефоні нардепа збігаються.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу", - пише Семінський, що можна побачити на відео. А дівчина відповідає йому: "Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе". У листуванні обговорюється "вчорашнє" і відбувається обмін компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, займатися любов'ю день і ніч або розпустити всіх: чим здивувала українців нова Рада Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" Третьякова обіцяє займатися с*ксом: Джокер виклав скріншоти зізнання

Знай.ua писав, "Слуга" прямо в Раді видалив брифінг МОЗ заради фільму для дорослих. У Верховній Раді черговий "еротичний скандал" - нардеп від "Слуги народу "поділився з колегою"порнушкою".