Відома вже практично у всій так званій "СНД" колишня прокурорка Криму, зрадниця України і депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська знову заговорила про санкції Євросоюзу.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Поклонська вирішила згадати відомого опозиціонера Олексія Навального і юну екоактивістку Грету Тунбер. Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

"Наступного тижня посли ЄС повинні затвердити глобальний режим санкцій за порушення прав людини. Звучить красиво, та й мета хороша. Передбачається, що новий санкційний механізм прискорить реагування ЄС на порушення прав людини в усьому світі. Але! Увага! Надійшла пропозиція глави дипломатії ЄС Жозепа Борреля назвати такі заходи ім'ям Олексія Навального. Не знала, що Олексій Навальний є символом порушення прав людини в усьому світі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У цей момент так і хочеться замовити слово за Джемілєва, Чубарова, Сенцова, Костенка, Кольченка та інших злочинців, за яких зазвичай заступаються на міжнародних майданчиках.

Якщо трохи покреативити, то пропоную не ображати всіх цих людей і позначити санкції словом, що складається з перших двох букв прізвищ цих "страждальців — виходить "НаДжеЧуСеКоКо" (не плутати з CoCo Chanel).

А якщо серйозно, то захищати потрібно людей, які дійсно потребують цього - наприклад, 2,5 млн жителів Криму, які вже 5-й рік терплять злочинні дії української влади щодо перекриття Північно-Кримського каналу, через що наш півострів сьогодні знаходиться на межі гуманітарної та екологічної катастрофи.

Маленька дівчинка Грета Тунберг говорить про екологію, а дорослі джентльмени в такій серйозній організації, як ЄС, не помічають очевидних речей, крім як міркувань про російську агресію в усьому світі і Олексія Навального.", - пише Наталія Поклонська.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

Варто нагадати нашим читачам, що Наталія Поклонська, колишній прокурор АР Крим, яка зіграла помітну роль під час анексії півострова Російською Федерацією, розкрила правду, в якому стані знаходяться лікарні півострова після анексії. Вона розповіла моторошні подробиці в інтерв'ю тіні Канделакі для російських ЗМІ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Поклонська цинічно огризнулася на звинувачення України.

Як повідомляв Знай.uа, десь замироточила Поклонська: у мережі показали фото голого імператора Миколи II.

Знай.uа писав, зневоднена Поклонська зажадала турботи і захотіла Кучму: "Він би майстерно скористався".