Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива накинувся з лайкою і звинуваченнями на колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. У відповідь на це представники Яценюка вже заявили про готовність експрем'єра захищати свою честь у судовому порядку.

Читайте Знай в Google News!

Про це написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" прессекретарка Яценюка Ольга Лаппо.

"Вчора, 27 листопада, на одному з політичних ток-шоу депутат ОПЗЖ у примітивній хамській манері озвучив відомий російський темник про американське громадянство Арсенія Яценюка та його родини, а також фейк про так званий "мільярд".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Прізвище цієї особи - Кива. Його досягнення як депутата ОПЗЖ більше відоме суспільству зі скандального відео про абсолютно дикі манери у вищому законодавчому органі країни.

Ця особа варта окремого медичного діагнозу і тому звертати увагу на його маячню - занадто багато честі. Проте на програмі він представляв блок Медведчука, кума Путіна. Путіна, який розпочав і веде війну проти України.

Саме тому Кива як член ОПЗЖ буде відповідати в суді.

Нагадаю, Арсеній Яценюк виграв уже кілька судів, зокрема, проти блогерів Шнайдера, Угрюмової, Торгала, які так само поширювали відомі російські фейки та брехню", — написала представниця експрем'єра.

Уривком з перепалки, у ході якої Кива назвав Яценюка "слухняною проамериканською шл**ою", своєю чергою, скандальний нардеп Кива поділився на своїй сторінці у фейсбуці.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кива роздягнувся в лазні і став лякати віруси віником і лайкою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Напівголий Кива в трусах на автозаправці помив дівчині машину - "З вас повітряний...".

Також Знай.ua писав, Киву під Радою оточили розлючені євробляхери: "Ну ти і бик!"