Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розпочав офіційний візит до Турецької Республіки. Про це повідомила прес-служба уряду.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні наголошується, що в програмі візиту передбачена зустріч української делегації з керівництвом Туреччини та представниками бізнесу.

У своєму Twitter Шмигаль розповів, що в Туреччині з робочим візитом він буде 2 дні. За цей час у нього заплановані зустрічі з представниками місцевого бізнесу та керівництвом країни. Вони будуть обмінюватися досвідом боротьби з коронавірусом і роботи бізнесу в умовах пандемії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після першої зустрічі в Стамбулі він опублікував пост, де подякував за можливість обговорити актуальні питання і зазначив, що Україна активно розвиває інструменти для поліпшення інвестиційного клімату.

До того ж він запросив партнерів з Туреччини приєднатися до концесії та приватизації в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українським пенсіонерам виділили "пріоритетні години" в супермаркетах, що потрібно знати.

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль попередив українців про план "Б", якщо не спрацює карантин вихідного дня.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського відповіли на страх "новорічного локдауну".