Заступник голови комітету російської Держдуми з міжнародних справ Наталія Поклонська, яка раніше була прокуроркою в Криму, запропонувала депутату Євгену Федорову заспівати в гурті "ВІА Гра".

Читайте Знай в Google News!

Екс-прокурор Криму стверджує, що парламентарій задався питанням, про що вона думала, коли "порушувала фракційну дисципліну". Також він пропонував їй "піти геть".

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

Поклонська також заявила, що хотіла б залишитися в політиці. Тепер вона очікує рішення партії "Єдина Росія". Після цього Федоров у своєму Telegram-каналі запитав: "Кому потрібна нехлюйка?". А записи, в якій він жене Поклонську, зараз там немає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А з приводу "пішла геть" — пропоную йому заспівати дуетом з гуртом "ВІА Гра" однойменну пісню", - сказала депутат.

Наталія Поклонська, фото Instagram
Наталія Поклонська, фото Instagram

Вона також зазначила, що це особиста думка конкретного депутата, до якого їй немає діла.

"І ще, виявляючи жаль і співчуття до його моральної бідності, я не збираюся звертатися в спеціальну комісію з проханням дати оцінку його словами. Тому нехай розслабиться товариш Федоров", - заявила депутат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Поклонська добровільно зізналася в гарячому злочині.

Як повідомляв Знай. ua, зневоднена Поклонська рвонула за "легким" золотом.

Також Знай. ua писав, що "няш-мяш " Поклонська цинічно огризнулася на звинувачення України.