Глава Міністерства культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко кличе українців найближчими вихідними відвідати заклади культури та сфери креативних індустрій. Міністр особливо підкреслив, що "карантин вихідного дня" вже скасовано.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Ткаченка в мережі Facebook.

Публікація Олександра Ткаченка, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Ткаченка, скріншот: Facebook

Публікація Олександра Ткаченка, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Ткаченка, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Карантин вихідного більше не діє. А значить, рітейл, установи культури і бізнес сфери креативних індустрій, керуючись обмеженнями помаранчевої зони, знову можуть працювати у найприбутковіші для них час і сезон.

Вже з суботи можна знову подивитися виставу в театрі, познайомитися з експозиціями музеїв, послухати оперу, насолодитися концертом у філармонії або подивитися фільм в кінотеатрі, не відкладати спортзал на понеділок, зустрітися на каву з друзями в кафе або ресторані, піти в торговий центр і знайти собі там справу для дозвілля, і ще багато потрібних речей, за якими всі ми встигли скучити.

Зробіть паузу в поставках додому, відмовтеся від спокуси залишитися під теплою ковдрою, надягайте маски, беріть антисептики і вперед назустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх просто зараз", - пише Олександр Ткаченко.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Ткаченко вирішив заспокоїти українців, що заклади культури дотримуються карантинних обмежень, тому їх відвідування цілком безпечне. Він закликав "квитком, кавою або абонементом" підтримати культурну сферу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, киянам розповіли, чи допоміг карантин вихідного дня зупинити ковид - "Немає жодного!".

Як повідомляв Знай.uа, в Україні скасували карантин вихідного дня: які обмеження введуть по всій території.

Знай.uа писав, локдаун введуть 100%, питання часу: чи зустрінуть українці Новий рік в жорстких обмеженнях.