У Києві комунальники разом із поліцією розігнали стихійні базари, які утворилися біля виходів зі станцій метро. Про це розповіли у комунальному підприємстві «Київблагоустрій».

Зазначається, що розігнали осередки стихійної торгівлі в Святошинському та Шевченківському районах столиці.

Зокрема, під зачистку потрапили виходи зі станцій метро «Майдан Незалежності», «Університет», «Політехнічний інститут», «Шулявська», «Берестейська», «Нивки», «Житомирська» та «Святошин».

Перевіряючим вдалося виявити та припинити діяльність понад чотирьох десятків торговельних точок, які здійснювали свою діяльність без дозволу. Крім того, вони порушували санітарні та карантинні норми торгівлі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Було винесено десяток приписів власникам нових яток та понад три десятки приписів із вимогою прибрати свої торговельні точки до власників, яких і раніше вже попереджали про незаконність їхньої діяльності.

За словами комунальників, подібні рейди триватимуть в місті і надалі.

Нагадаємо, що київські торговці влаштували базар просто на рейках, в мережі регочуть - "Прямо як в Індії!"

Як повідомляв портал Знай.ua , під Харковом браконьєри жорстоко вбили лося-залишилася тільки шкура.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі рибалка вивудив річкове Чудовисько розміром з людину-зубища, як у акули