Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який наразі не посідає жодних офіційних посад, висловився щодо зобов'язань уряду допомагати населенню.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці політика у соціальній мережі"Фейсбук".

SMM-ник Гройсмана розмістив у публікації графічний колаж, на якому у кутку зображена символіка політичної сили "Українська Стратегія Гройсмана", повер неї — фото Володимира Гройсмана у чорному костюмі та чорній сорочці, а також цитата з одного з інтерв'ю експрем'єра.

"Якщо сьогодні треба допомогти людям, то уряд зобов'язаний знайти правильні механізми і зробити це", — заявляє на веб-плакаті політик, який зміг досягти помітних успіхів на місцевих виборах 2020 року на рідній Вінниччині.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зображення Facebook
Зображення Facebook

Може здатися, що у цитаті Гройсман критикує дії влади в умовах пандемії, але у контексті інтерв'ю стає зрозуміло, що експремєр говорить про більш широкі суспільні процеси теж.

Цікаво, що на плакаті крапка стоїть до закриваючих лапок, хоча в українській мові прийнятою є інша послідовність.

Аудиторія сторінки Гройсмана рішуче підтримала.

"Пане Володимир то зробіть добре діло для людей . Поможіть Пану Шмигалю врятувати державу якщо він не знає . Хай люди побачать конкретно Ваш досвід", — пише один з коментаторів.

"Гройсман молодець , достойний толковий політик!" — йде мова у коментарі українки.

"Як же вони знайдуть правильний механізм , якщо вони геть не компетентні .... От Ви , Володимире, це інша справа , проукраїнський , розумний , досвідчений політик !" — підтримує їх ще одна користувачка соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман різко переметнувся до Зеленського та "попрощався" з Порошенком. Прем'єр-міністр Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Зеленського відреагували на рішення суду по ПриватБанку.

Також портал Знай.uа писав, Гройсман розповів, що буде з парламентом після виборів президента України.