Чи вдасться Володимиру Зеленському знову перемогти, якщо будуть дострокові президентські вибори? На це питання відповів український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина».

Гість програми пояснює, що президентська влада не зосереджується в руках однієї фігури, вона не може знати і контролювати все не лише в Україні, але й ніде у світі. Як він каже, це насправді ціла структура. «На мій погляд, Зеленський поставив не на тих кадрів. І ці люди фактично ведуть його в глухий кут», - стверджує Бізяєв.

За словами експерта, оточення президента завіряє його у відсутності проблем у державі. Натомість сам Зеленський, каже Бізяєв, стратегії цих людей довіряє і розраховує на гарні результати.

Щодо дострокових президентських виборів він каже так: Зеленський не має конкурентів, а тому перемога може бути за ним. Єдине, додає оглядач, - потрібно діяти вже зараз, влітку. «Єдиний варіант Зеленського зараз – це красиво піти або йти на дострокові вибори», - міркує він. На думку Бізяєва, коридор можливостей президента закривається восени, а відтак концептуальне рішення потрібно прийняти вже зараз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що Зеленський не піде на дострокові вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив вигоду Європі від «Північного потоку-2».