Команда Анатолія Гриценка наразі готує не тільки програму, з якою буде йти на вибори, а й план дій. У цей процес долучені і політичні сили, які підтримали лідера "Громадянської позиції", і громадські організації.

Про це Анатолій Гриценко заявив в ефірі OBOZ TV.

Політик зазначив, що його команда вже пройшла декілька етапів. Так, у листопаді було підписано меморандум з Українською Радою Бізнесу, яка охоплює понад 60 бізнесових асоціацій. За два місяці після цього команда розробила план дій, а зараз готує відповідні законопроекти.

"В цьому процесі задіяна не тільки наша партія, чи Європейська партія Катеринчука, чи "Хвиля" Чумака, чи "Рідна країна" Томенка. Задіяні громадські організації – Реанімаційний пакет реформ та багато інших, які вагітні хорошими та правильними ідеями", - розповів лідер "Громадянської позиції".

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре Вместо отключения - ежедневная пеня: коммунальщики предупредили должников Для пенсионеров будет больше денег в апреле
Показать еще

Він додав, що зараз по цеглині складається повноцінний план дій. Анатолій Гриценко зазначив, що для цього в команду шукає не просто експертів, а тих, хто зможе потім реалізувати цю програму.

"Мораль, професійність, патріотизм плюс досвід. Таких людей шукаємо, і вони виходять далеко за межі партійного середовища. Коли ми будемо представляти нашу команду, ви побачите тих людей", - запевнив політик.

Дивіться: Детально про план дій Анатолія Гриценка на президентські вибори