Екс-керівник штабу Національного Корпусу та ветеран полку “Азов” Родіон Кудряшов записав відеозвернення до народного депутата від фракції Опозиційна платформа «За життя» Іллі Киви. У своєму відео Кудряшов розповів, що Кива написав звернення на ім’я генерального прокурора з вимогою відкрити проти Кудряшова кримінальне провадження за «напад на поліцейського в грудні-2019».

«Я готовий відповідати за свої слова та дії, і якщо ти хочеш спілкуватися через прокурора, я не проти», – звернувся азовець до депутата Киви, – «але ти ж обіцяв, що разом зі своїми «півниками» будеш втоптувати націоналістів в землю. Що ж сталось? Чому ми вас не бачимо? Для того, щоб розставити всі крапки на «і» викликаю тебе, ватна мразота, на двобій – відкритий або закритий. Або на розмову – відкриту або закриту. Як ти сам хочеш. Але доведи, що ти чоловік».

Нагадаємо, що передумовою для уваги з боку азовців до Іллі Киви стала нещодавня презентація так званої громадської організації «Патріоти – За життя» на чолі з тим самим однопартійцем Віктора Медведчука Кивою. Ця організація, за словами Киви, фактично має чинити фізичний опір націоналістичним організаціям та захищати від них проросійські сили та активістів.

Перший «виїзд» організованих Кивою спортсменів відбувся 23 червня на Рівненщині, де вони разом з місцевою поліцією захищали народного депутата від Слуги народу Сергія Литвиненка, що виступає за скоріше проведення місцевих виборів на Донбасі. Тоді поліція захистила одіозного Литвиненка разом зі «спортсменами Киви» від націоналістів.

Інших зустрічей організованих Кивою «Патріотів – За життя» з їхніми ідеологічними опонентами, не зважаючи на чисельні акції націоналістів в різних регіонах України останнього тижня, поки що не відбулось. Сам Кива також ніяк не коментує пасивність своєї організації при гучних обіцянках. Чекаємо його відповідь щодо прямого та публічного виклику від азовця Кудряшова.

Популярные статьи сейчас
Пенсионерам начислят по 940 гривен надбавки: повезет, как всегда, не всем 3 минуты – правда или миф? За сколько ракета "Циркон" может добраться до украинских городов Долгов не обобраться, если забудете об этом: украинцам напомнили о важной процедуре Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей
Показать еще